Valmiiksi suunniteltu – 45 vuoden kokemuksella

Ajankohtaista

Tällä sivulla kerromme ajankohtaisista kuulumisistamme.

 

Muutoksia Suunnittelutalo PPG Oy:n organisaatiossa

Suunnittelutalon toimitusjohtajana on 1.1.2020 aloittanut Sami Heinämäki RI(AMK).

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Teemu Saari RI(AMK), joka on samassa yhteydessä nimitetty suunnittelutalon operatiiviseksi johtajaksi. 

Hänen lisäkseen hallitukseen kuuluvat toimitusjohtaja Sami Heinämäki, sekä edellinen toimitusjohtaja Juha Heinämäki.

Jorma Saari ja Juha Heinämäki on nimetty Senior Partnereiksi ja he osallistuvat tarvittaessa myös asiakasprojektien hoitamiseen.

Lisätiedot: Sami Heinämäki
044-3261326, sami.heinamaki@suunnittelutalo.com

 

Nimityksiä ja uusia suunnittelijoita Tampereen toimipisteessä

RI(AMK) Mika Alisaari  on nimetty johtavaksi rakennesuunnittelijaksi.

 

RI(AMK) Joonas Saari on nimetty vastaavaksi rakennesuunnittelijaksi.

 

RI(AMK) Antti Erämaja on aloittanut Suunnittelutalo PPG Oy:n Tampereen toimipisteessä vastaavana rakennesuunnittelijana 1.11.2019 alkaen.

Antti on toiminut aikaisemmin rakennesuunnittelun projektipäällikkönä A-insinööreillä.

 

Nimityksiä Virtain ja Seinäjoen toimipisteissä

Tekn.yo Hannu Ylistalo on aloittanut 1.10.2018 rakennesuunnittelijana sijoituspaikkanaan Virrat.

 RI(AMK) Aleksi Saloranta aloittaa 15.4.2019 rakennesuunnittelijana  sijoituspaikkanaan Seinäjoki.

Palkitsemiset Suunnittelutalon 40-vuotisjuhlan yhteydessä

Suunnittelutalon henkilökunta juhli yrityksen 40-vuotista taivalta lokakuussa 2018 Itävallan matkan yhteydessä, jolloin luovutettiin seuraavat ansiomerkit;

Keskuskauppakamari kultainen ansiomerkki  Anne Tammi  ja Päivi Ihamäki ( yli 30-vuotta), Hopeinen ansiomerkki Eija Kuokkanen ja Pasi Jaakkola ( yli 20-vuotta)  ja pronssinen ansiomerkki Seppo Pietikäinen ( yli 10-vuotta).

Pätevyydet

Suunnittelutalossa on päivitetty seuraavat FISE-pätevyydet;

Ihamäki Päivi Kaarina, Virrat, Suunnittelutalo PPG Oy

•V+ -vaativuusluokan rakennussuunnittelija, uudisrakentaminen ja  korjausrakentaminen, voimassa 13.09.2023. Huomautuksia: ARK-rekisterin numero 1319

•V -vaativuusluokan pääsuunnittelija, korjausrakentaminen, voimassa 05.12.2025

•V+ -vaativuusluokan pääsuunnittelija, uudisrakentaminen, voimassa 05.12.2025

Palvela Heli Elina, Seinäjoki, Suunnittelutalo PPG Oy

•V-vaativuusluokan rakennussuunnittelija, uudisrakentaminen ja korjausrakentaminen, voimassa 14.03.2024. Huomautuksia: ARK-rekisterin numero 1631

•V -vaativuusluokan pääsuunnittelija, uudisrakentaminen ja korjausrakentaminen, voimassa 16.05.2025

Kuokkanen Eija Anita, Parkano, Suunnittelutalo PPG Oy

•V-vaativuusluokan rakennussuunnittelija, uudisrakentaminen ja korjausrakentaminen, voimassa 01.11.2023. ARK-rekisterin numero ARK 1321

Jaakkola Pasi Jukka, Vaasa

•V-vaativuusluokan rakennussuunnittelija, uudisrakentaminen ja tavanomainen vaativuusluokan rakennussuunnittelija, korjausrakentaminen, voimassa 13.09.2023. Huomautuksia: ARK-rekisterin numero 1320

Alisaari Mika Petteri, Ylöjärvi, Suunnittelutalo PPG Oy

•V -vaativuusluokan rakennusfysiikan suunnittelija ja V -vaativuusluokan betonirakenteiden suunnittelija  uudisrakentaminen, voimassa 07.03.2025

Toimipiste Seinäjoelle loppukesästä 2018

Avaamme toimipisteen Seinäjoelle palvelemaan Etelä-Pohjanmaan alueen ja asiakkaiden tarpeita. Toimipisteessä työskentelevät aluksi Arkkitehdit Heli Palvela ja Pasi Jaakkola. Rekrytoimme tällä hetkellä rakennesuunnittelijoita vahvistamaan toimipisteen vahvuutta. Lisätietoa rekrytoinnesta saat tästä linkistä.

Ähtäri Zoon pandatalon avajaiset

2.3. 2018 Pidettiin Ähtärissä pandadatalon avajaiset. Suunnittelutalo PPG Oy (suunnittelujohtaja Jorma Saari sekä arkkitehti Pasi Jaakkola) on ollut mukana Pandatalon hankkeessa sen alusta loppuun asti mm. hankesuunnittelun, alustavan arkkitehtisuunnittelun sekä pandojen ulkotarhojen suunnittelun osalta.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 3Jaa

Nimityksiä 31.8.2017

Suunnittelutalossa on 31.8.2017 tehty seuraavat nimitykset:

RI (AMK) Jaakko Korppila on nimitetty suunnittelupäälliköksi. Korppila vastaa Suunnittelutalon rakennesuunnittelun teknisistä ratkaisuista Virtain ja Tampereen toimipisteissä, sekä toimii vastaavana rakennesuunnittelijana. Korppila on ollut Suunnittelutalon palveluksessa vuodesta 2003 lähtien.

RI (AMK) Mika Alisaari on nimitetty vastaavaksi rakennesuunnittelijaksi Tampereen toimipisteeseen.

RI (AMK) Joonas Saari on nimitetty rakennesuunnittelijaksi Tampereen toimipisteeseen.

RI (YAMK) Denis Kozlov on nimitetty vastaavaksi rakennesuunnittelijaksi Virtain toimipisteeseen. Kozlov on ollut Suunnittelutalon palveluksessa vuodesta huhtikuusta 2011 lähtien.

RI (AMK) Teemu Saari on nimitetty projektipäälliköksi. Vastuualueena rakennuttaminen sekä projektinjohto Virtain  ja Tampereen toimipisteissä.

RI (AMK) Sami Heinämäki on nimitetty projektipäälliköksi. Vastuualueena tarjouslaskenta, sopimukset, hankinnat, laskutus, kustannuslaskenta, sekä rakennuttamisen hanketehtävät. 

Tampereen toimipisteemme on nyt avattu

Elokuun alusta alkanen meidän Tampereen toimipisteemme on toiminut osoitteessa Patamäenkatu 7.

Toimipisteessa aloitti elokuun alussa meidän uutena rakennesuunnittelijanamme Joonas Saari (RI).

Syyskuun alusta joukkoamme Tampereella vahvistaa rakennesuunnittelun osalta myös Mika Alisaari (RI).

Tampereen toimipisteemme aukeaa elokuussa

Olemme avaamassa elokuussa 2017 toimipistettä Tampereen sarankulmaan, osoitteeseen Patamäenkatu 7. Toimipiste keskittyy pääsääntöisesti rakenne- ja elementtisuunnittelun, sekä rakennuttamisen tarjoamiseen. Palkkaamme toimipisteeseen uusia työntekijöitä sitä mukaa kuin sopivia löytyy, otamme näin ollen työhakemuksia mielellämme vastaan.

Kunnallistekniikan suunnittelu Suunnittelutalossa loppuu

Kunnallistekniikan suunnitteluun liittyvien palveluiden tarjonta loppuu  Suunnittelutalossa 30.6.2017. Samassa yhteydessä Suunnittelutalo PPG-Infra Oy sulautuu Suunnittelutalo PPG Oy:hyn, yhdistymispäivä 30.6.2017.

Tulemme hoitamaan loppuun kaikki aloitetut kunnallistekniikan projektit, sekä tarjoamme niihin liittyen jatkossakin tarvittavat suunnittelun päivitys- ja muutospalvelut.

Suunnittelutalo PPG Oy tarjoaa edelleen geosuunnittelua rakennussuunnitteluunsa liittyen, mutta laajempialainen katu- ja vesisuunnittelu, sekä maaperä- ja pohjatutkimukset jäävät pois tarjonnasta.

Keskitymme jatkossa monipuolisiin talonrakennuksen suunnittelu- ja rakennuttamistehtäviin sisältäen tarvittaessa myös LVISA-suunnittelun. Tarjontaamme  vahvistamaan avaamme syksyn 2017 aikana Tampereelle toimipisteen, joka keskittyy lähinnä rakennesuunnittelun, elementtisuunnittelun  ja rakennuttamisen tarjontaan.

Lisätiedot  Juha Heinämäki 044-7752836

Keuruun Runokulman suunnittelusta tunnustusta Päivi Ihamäelle

Suunnittelutalon Päivi Ihamäelle tunnustusta Keuruun kaupungin kehitysvammaisten asumisyksikkö Runokulman arkkitehtisuunnittelusta. Kunniakirja

Suunnittelutalon omistuspohja laajenee

Olemme laajentamassa Suunnittelutalon omistuspohjaa syksyn 2015 aikana. Kysymyksessä on kaksivaiheinen sukupolvenvaihdos, jonka ensimmäisessä vaiheessa Sami Heinämäki ja Teemu Saari tulevat yhteisesti omistamansa yrityksen kautta 49% osuudella Suunnittelutalo PPG Oy:n ja Suunnittelutalo PPG-Infra Oy:n omistajiksi.

Suunnitelman mukaan enemmistö omistus siirtyy jatkajille 2-3 vuoden sisällä, jonka ajan vanhat omistajat ovat kohtuullisen täysipainoisesti mukana toiminnassa.

Allekirjoittanut jatkaa toistaiseksi yritysten toimitusjohtajana ja Jorma Saari suunnittelujohtajana. 
 

Toiminimi muuttuu 1.9.2014 alkaen

  • Suunnittelutalo S.Anttila Oy:n uusi toiminimi on Suunnittelutalo PPG Oy.
  • Yhdyskuntasuunnittelu S.Anttila Oy:n uusi toiminimi on Suunnittelutalo PPG-Infra Oy.
  • Uudet toiminimet tulevat käyttöön 1.9.2014 alkaen.
  • Nimi juontuu yrityksen emoyhtiöstä Plan Partners Group Oy:stä. Plan Partners Group Oy:n omistavat Juha Heinämäki, Jorma Saari ja Minna Heinämäki.

Jorma Saarelle kultainen elämäntyömerkki

  • Keskuskauppakamari on 11.7.2014 myöntänyt suunnittelujohtaja Jorma Saarelle kultaisen elämäntyömerkin.

Pätevyydet

  • RA Heli Hämäläinen on 15.4.2014 suorittanut hyväksytysti valtakunnallisen pääsuunnittelijatentin.
  • Fise On myöntänyt Denis Kozlovillle A-vaativuusluokan betonirakenteiden suunnittelijan pätevyyden, joka on voimassa 3.6.2021 asti.
  • Fise On myöntänyt Jaakko Korppilalle, Denis Kozlovillle ja Juho Peltokankaalle A-vaativuusluokan rakennusfysiikan suunnittelijan pätevyyden, joka on voimassa 21.3.2021 asti.
  • Fise On myöntänyt Juho Peltokankaalle A-vaativuusluokan puurakenteiden suunnittelijan pätevyyden, joka on voimassa 30.1.2021 asti.
  • Fise On myöntänyt Juho Peltokankaalle A-vaativuusluokan betonirakenteiden suunnittelijan pätevyyden, joka on voimassa 3.12.2020 asti.